Un vispār, laikam jābeidz hoverēt un jāsāk taisīt gaisā pigori

3,5 v tas labi, bet jautājumsir - cik MAH tu ielaid atpakaļ? Gensi ir labi aķi un viņi labi notur spriegumu, kas nozīmē, ka arī pie 3,5v tev aķis var būt izlādēts par 98%. it īpaši, ja tu patērē laideni.Modrs wrote:lidoju ar pitch/THr uz viena stika, un jā, varētu būt mazs galvas ātrums. uz matora ass ir 11T. aķiem pīkstulis uzlikts uz 3.5v, tā kā droši atliektiem galiem.
Un vispār, laikam jābeidz hoverēt un jāsāk taisīt gaisā pigori
Kāds ESC ?Romis wrote:man jau ir pro versija, bet vai vajag kaut kādu papildus devēju RPM vai var slēgt klāt pie ESC pa taisno?
YGE var pa taisno, pārējiem laikam vajadzēja RPM mērītāju. Bet nedomāju ka tavā gadījumā pie vainas tas ka nav datčiks.Romis wrote:man jau ir pro versija, bet vai vajag kaut kādu papildus devēju RPM vai var slēgt klāt pie ESC pa taisno?
Vienīgais + gyro guvernierim ir tas kad veido precompensation piemēram strauji pitch guverniers nostrādā ātrāk jo tiek padoti attiecīgi % uz ESC vairāk vai mazāk.Romis wrote:FBL governor it kā skaitās labāk.
Pirmais man bija zyx s2 uz hk450,neko sliktu nevaru pateikt un stradā caur bluetooth. Priekš 550 dominatora Vbar Neo, mīnus kad tikai usb ,bet setup dievinu.Masols wrote:Hey!
Kas šobrīd ir aktuāls šajā sfērā? Gribu uzbūvēt helīti, bet nevaru izlemt par labu žiroskopu.