RC kā sporta veida popularizēšanas programma
labi!
tiem kam tas ir sports, hobijs vai vienkarsi izklaide, tie brauks un piedalisies jau esosajas trases, un priecasies ja bus varbut kada jauna. tie kas saka ka nav kur , tad lai viniem ari nav kur to darit.
es izteicu tikai savas domas un minejumus ka to varetu darit.
BET te ir jau reala problema, varetu nakos sezon izkrist viena trase. varbut kad svar reali palidzet sajos jautajumos. es labprat, bet pagaidam esmu talu prom no LV, un te man vel viss ir svess.
un beidzot laikam japakluse un jabeidz vicinat tas samuraja zobens, jo pagaidam neko realu nevaru piedavat
.
paldies
tiem kam tas ir sports, hobijs vai vienkarsi izklaide, tie brauks un piedalisies jau esosajas trases, un priecasies ja bus varbut kada jauna. tie kas saka ka nav kur , tad lai viniem ari nav kur to darit.
es izteicu tikai savas domas un minejumus ka to varetu darit.
BET te ir jau reala problema, varetu nakos sezon izkrist viena trase. varbut kad svar reali palidzet sajos jautajumos. es labprat, bet pagaidam esmu talu prom no LV, un te man vel viss ir svess.
un beidzot laikam japakluse un jabeidz vicinat tas samuraja zobens, jo pagaidam neko realu nevaru piedavat
.
paldies
Re: RC kā sporta veida popularizēšanas programma
nu vo, biku paknābāja un tu jau nolēmi klusēt, a manās acīs biji cerīgsjeshka wrote:labi!
.
paldies

OffRoad 1/8 Nitro Buggy - LOSI 8IGHT 2.0 EU, OS Speed .21XZ-B
OffRoad 1/8 Electric Buggy - LOSI 8IGHT 2.0 EU Elektro, Leopard Hobby Motor
OffRoad 1/24 Electric Truggy - LOSI Micro 4WD
ARmaniRC Team
OffRoad 1/8 Electric Buggy - LOSI 8IGHT 2.0 EU Elektro, Leopard Hobby Motor
OffRoad 1/24 Electric Truggy - LOSI Micro 4WD
ARmaniRC Team
neglaimoARmaniRc wrote:nu vo, biku paknābāja un tu jau nolēmi klusēt, a manās acīs biji cerīgsjeshka wrote:labi!
.
paldies

bija japadzeras udens, savadak sausa mute paliek.sodien vienkarsi darbs nav tapec tada aktivitate no manis.
Latvija nav neviena beisbola laukuma, kas ir, tie ir pielagoti daleji. es Jelgava izveidoju labako un realajiem izmerie (apmeram120mx120m) atbilstosu. uz kuru visi speletaji ar prieku devas un dodas spelet savu speli, un ar prieku dodas prom, par labi pavadito laiku. visi ir teikusi kapec tads nav Riga. vasara nreizes plauts, uz maciem zimetas linijas, pec maciem sakopts.un ta tris gadus. protams ka tonedariju viens, vel divi, tris paligi, kuriem 16-18 gadiun viss vispar pie kajas. nemazums reizu kapts uz grabekla. taka es zinu kas un ka apmeram tiek veidods no neka, un kaut kur.tagad puisi pasi to visu dara jo akis ir lupa gan par speli, gan par laukumu.un pie tam uz netiek pelnits ne santims.
un ja palaimejas atgriezties latvija stradat, tad tam laukumam blakus var mierigi izveidot offroad trasi. kaut vai nosakuma lai tapat paniekotos. ta ka idejas ir.
un nav tikai tuksu salmu kulsana

LacisK wrote:Kamēr interneta samuraji vicina zobenus un popularizē RC, tikmēr tur ĀRĀ notiek jautras lietas
Pastāstīšu, kas notiek Lēdurgā - Pelēkais RC trasē: Tātad pirmdien Kaspars saņem vēstuli no vietējas pašvaldības [par kuru sākumā nopriecājas, jo bija iedomājies, ka šamie kko labu atrakstījuši] , bet... sūdu. Lieta tāda, ka zemesgabalā ar kadastra numuru 111-11-1111 [trase] kura atrodās manā īpašumā VZD a.k.a Valsts zemes dienests, vai kāviņutur sauc ir konstatējis divas nelegālas "ēkas" tobiš tiesneša būdu un paaugstinājumu braucējiem [pitstopu laikam neievēroja], kuras protams nekur nav reģistrētas. No pašvaldības momentā ir brīdinājums par sodu, kurš nav mazs priekš manis, ja es viņas neierakstu kadastrā un nesakārtoju papīrus.
Tas protams galīgi nav bezmaksas pasākums, nemot vērā , ka ir jātaisa projekts, būvatļauja, nodošana pieņemšana, ierakstīsana kadastrā utt, jabraukā pa visādām iestādēm ar gariem nosaukumiem un vēl tas viss ir jādara darba laika ar visām no tā izrietošajām sekām
Šobrīd tiek ievākts info par to, lai es viņas varētu nosaukt piemēram par stirnu barotavu ar jumtu un ornitalogu skatu torni, jo nekas man nav uzbūvēts uz pamatiem un galīgi nevar šīs trasei piegulošās konstrukcijas nosaukt par ēkām!
IR vēlviens variants - vieglākais: Visu nojaukt, nolīdzināt nepisties ar visu šito hujņu, norakstīt zaudējumos visu ieguldīto piķi un darbu, izrakt kabeli un pārdot citai trasei, aizmirst![]()
Tas tā, atkāpei
Par to, ka kāds te ir gatavs maksāt 10-15 par treniņu man smiekli nāk. Ir notikuši bezmaksas treniņi ar kompresoru, elektrību, wc un ūdeni ... ļoti atvainojos, ka nojumes nav... un visticamāk arī nekad nebūs ņemot vērā visus augstākminētos sūdus ar ko ir jāsaskarās+ jā slikti trase ir 65km no rīgas [kas, ja tā padomā laika ziņa aizņem tikpat cik no bolderājas uz juglu aizbraukt] uz šiem treniņiem ir bijuši daži, citreiz atbraucu tikai es un JānisE
Protams es mēģināšu risināt jautājumu ar ciemu, bet šobrīd ir tā, ka es nevarētu simtprocentīgi garantēt, to vai 2013 gada kalendārā būs sacensības Pelēkais RC trasē![]()
Mēs protams neizvēlamies vieglākos ceļus, bet drusku sāk nomākt šie dažādie sūdi.
p.s. kamēr es rakstiju tikmēr jūs jau diezgan paspējat pakarot
WTF??? Un tā Latvijā tiek atbasltīts teiksim tā interšu pulciņš? Visur tak riņķī stāsta ka vajag jauniešiem pulciņus un vēl visādus brīnumus un beigās sanāk tā, ka tam kas to ir uzsācis un sācis darīt sanāk vienīgi mēsli. Varbūt esmu palaidis kaut ko garām, moš tagad visiem jāpaliek par alkāniem, narikiem un jātusē vārtrūmēs.
Kādu laiku atpakaļ netā redzēju labas idejas tiesnešbūdai un ornitologu tornim. Tiensešbūda biju uzbliesta uz mazās parastās auto piekabes ar iebūvētām ligzdām taimingam,220,skaņai un kam tur vēl. Un bija arī bilde kur ornitologtornis uz 12m piekabes uzbliests. Doma laba būs gonkas aizved - gonkas beidzas aizvelc prom, viss jau buutu smuki, bet Pelēkais savus līdzekļus jau ir ieguldījis gan stirnu barotavai gan ornitologiem un pie tam nopietnai.
- Challenger
- Profesors
Nu shito gan vajadzeetu piemest kaadiem meedijiem , cik man info tad ja nav pamati tad nekaadas plaanoshanas uz savas zemes nevajag , to noskaidroju kad pirtinju plaanoju,
Naakamais bljiin ja taa ir sava zeme tad labaak tur dzhunglji buutu ? Arii tomer pagastam kaut kaada atpaziistamiiba rodas utt
Nav briinums ka visi kraamee somas jo te toc nodushiis
Naakamais bljiin ja taa ir sava zeme tad labaak tur dzhunglji buutu ? Arii tomer pagastam kaut kaada atpaziistamiiba rodas utt
Kyosho MP9TK2WC , TEAM ORION CODY KING edition
Futaba 3PKS
Futaba 3PKS
- binary
- Profesors
Par medijiem - laba doma - gan traci drusku sacels, gan arī RC nedaudz pareklamēs…
do you ever feel that if you weren't paid to write code, you'd do it anyway?
Nevar gadīties tā, ka viņi par pamatiem uzskata betonu, kas ir ieliets zem balstiem? Ja tā, tad domāju, ka ja ir sakarīga dome un domē neliels blats, tad caur to visu gan jau var visu nokārtot, tā lai nebūtu jāmaksā sodi un tā lai arī nākamajā sezonā LAK posmi varētu notikt Pelēkajā-RC!LacisK wrote: jo nekas man nav uzbūvēts uz pamatiem un galīgi nevar šīs trasei piegulošās konstrukcijas nosaukt par ēkām!

Vēlu veiksmi to visu nokārtot!
Gaidiet vēstules.. drusku paguglēju , es nesmu pirmais un tas nav bez iemesla
http://www.diena.lv/ekonomika/ipasums/u ... a-13961034
Ja es pats neierakstīsu , uzliks sodu un ierakstīs viņi. nosaucot to par ēku, māju vai vienalga ko , lai tikai nodokli lielaku uzliktu
A es te lauzu galvu un domāju kāda vellna pēc man mežā atnākuši un būvi grib piesiet. es maksāju nodokli tikai par zemi, bet ja tur ir kautkas uzsliets, tad takš var kādu latu vairāk nokāst.
Man pamatu nav, tie ir vienkarši betona kvadrātiņi palikti zem brusītes lai ūdens nesūcās uz augšu.

Ja es pats neierakstīsu , uzliks sodu un ierakstīs viņi. nosaucot to par ēku, māju vai vienalga ko , lai tikai nodokli lielaku uzliktu

A es te lauzu galvu un domāju kāda vellna pēc man mežā atnākuši un būvi grib piesiet. es maksāju nodokli tikai par zemi, bet ja tur ir kautkas uzsliets, tad takš var kādu latu vairāk nokāst.
Man pamatu nav, tie ir vienkarši betona kvadrātiņi palikti zem brusītes lai ūdens nesūcās uz augšu.
Team - Nesmuks
Nu peec man zinaamaas infas tad virs 25m2 jaabuut projektam neatkariigi pamati vai kluci apakshaa, liidz 25m2 uz kluciem nevajag projektu bet eekai jaabuut ieziimeetai genplaanaa, kipa kur vina atrodas. Nezinu kaa ir ar citaam buuveem bet tas ir uz eekaam skuuniem un taadaam lietaam. Reaali pat nezinu kaa var nodefineet Peleekaa konstrukcijas jo peec eekaam nekas tur neizskataas. Tikpat labi nebija ko dariit un uz halavu skruuveeju kokmateriaalus nu sanaaca kaut kaadaa veidaa balkons un veel kaut kas.Challenger wrote:Nu shito gan vajadzeetu piemest kaadiem meedijiem , cik man info tad ja nav pamati tad nekaadas plaanoshanas uz savas zemes nevajag , to noskaidroju kad pirtinju plaanoju,
Nelegaalaas büvnieciibas jautajums atrisinaats.
Vienojos ar vietèjo buuvaldi par to, ka trasee atrodas - sezonaala rakstura pagaidu buuves, kuras pat ir paarvietojamas!
Gaidam pavasari, kad varès atkal pagonkot
Vienojos ar vietèjo buuvaldi par to, ka trasee atrodas - sezonaala rakstura pagaidu buuves, kuras pat ir paarvietojamas!

Team - Nesmuks
nu vo atu uzreiz buldozeru darbiniLacisK wrote:Nelegaalaas büvnieciibas jautajums atrisinaats.
Mugen Mbx7 Bullit B-219 engine Spektrum DX3R
Mugen mbx-6 eco buggy Mamba monster 2 2200 kv motor Spektrum DX3 r PRO
Mugen mbx-6 eco buggy Hobby wing 2200 kv motor Spektrum DX3 s
Mugen mbx-6 eco buggy Mamba monster 2 2200 kv motor Spektrum DX3 r PRO
Mugen mbx-6 eco buggy Hobby wing 2200 kv motor Spektrum DX3 s