Aerofly RC 7 Simalators

Viss kas novelkams.. Mūsu filmiņas. Programmas..
oraudins
Meistars
Aerofly RC 7 Simalators

Post by oraudins » 19 Feb 2015, 00:55

Sveiki draugi!
Tā pēdējā laikā skatos ka daudziem nav simalators, tā ir diezgan svarīga lieta mācīšanās procesā, it īpaši ja negribās tērēt daudz naudu.
Tātad, visu laiku biju lidojis ar vecāku simalātoru, bet tagad jau tie kopteri sāk palikt modē, tad nu biški pastudēju un pameklēju jaunāku versiju.

https://thepiratebay.se/torrent/1139033 ... n-RELOADED

Iekšā, gan heļi, gan kopteri, gan acro lidmašīnas, gan planieri. Principā viņi simalātoru diezgan ļoti uzlabojuši, fizikas palikušas labākas, gan tas ka vari pielāgot visu pilnīgi visam, viegli uzstādīt un visu salikt.

Ja ir kādi jautājumi vai problēmas ar uzinstalēšanu, vai pūlts savienošanu ar kompi, droši rakstat komentāros vai PM.

Lai labi lidojas! :)
Image
JR X9303 2.4Ghz
Blade Nano CPX
Blade MSR
TAROT 680 Pro
Alien 5, Qav R, BR 5, SB 3
Tiny Whoop
Yak 55
Zagi Power
Stream
And other stufff...

jackfrost
Profesors

Re: Aerofly RC 7 Simalators

Post by jackfrost » 19 Feb 2015, 01:05

Paldies. Paskatīšos kas ir kas.

energologs
Profesors

Post by energologs » 19 Feb 2015, 12:50

Nevar atvērt linku :director:

oraudins
Meistars

Post by oraudins » 19 Feb 2015, 13:48

energologs wrote:Nevar atvērt linku :director:
Man viss strādā gan no iphone, gan no datora. Varbūt tev kāda programma kas neļauj atvērt?
Image
JR X9303 2.4Ghz
Blade Nano CPX
Blade MSR
TAROT 680 Pro
Tiny Whoop
Yak 55
Zagi Power
Stream
And other stufff...

jurgins
Speciālists

Post by jurgins » 19 Feb 2015, 14:34

Man arī gan darbā, gan mājās var atvērt. Mājās jau kačājās. Ja sieviete ļaus, vakarā jau vajadzētu pamēģināt palidot

edge
Profesors

Post by edge » 19 Feb 2015, 15:30

Hello,

Notestēju:
Pozetīvi - strādā ar visa veida USB iekārtām pat ar Realflight pulti. Grafika laba. Ir Jet ar īstajām turbīnām, SAB 700 helis utt..
Negatīvi - kaut arī grafika laba nosēsties ir ļoti grūti jo nereāla attiecība pret zemi. Lidošanas matemātika gan Plane gan Heli, pamēģināju arī quad ne tuvu realitātei, pat teiktu sliktākais ko esmu jebkad testējis. Lidojot ar lidmašinu viss pārāk gludi, pat mainot vēja veidu nekādu realitātes sajūtu.

Es teiktu ka šis softs cenā ir $15 vērts, ne tuvu Realflight fizikai.

esmu āpbēdināts :(

Shranky
Profesors

Post by Shranky » 19 Feb 2015, 19:14

Es piebilstu, ka pirātisko versiju gan nevajadzētu reklamēt.

oraudins
Meistars

Post by oraudins » 19 Feb 2015, 20:48

edge wrote: Negatīvi - kaut arī grafika laba nosēsties ir ļoti grūti jo nereāla attiecība pret zemi. Lidošanas matemātika gan Plane gan Heli, pamēģināju arī quad ne tuvu realitātei, pat teiktu sliktākais ko esmu jebkad testējis. Lidojot ar lidmašinu viss pārāk gludi, pat mainot vēja veidu nekādu realitātes sajūtu.
Man tieši tā pat likās no sākuma. Bet tad es biški pačakarējos ar setingiem un BLADE 450 helis sāka lidot principā tā pat kā dzīvē. Pašam tāds ir.
Image
JR X9303 2.4Ghz
Blade Nano CPX
Blade MSR
TAROT 680 Pro
Tiny Whoop
Yak 55
Zagi Power
Stream
And other stufff...

energologs
Profesors

Post by energologs » 19 Feb 2015, 22:03

Ar ko jūs verat vaļā? ar google chrom un explorer nevaru atvērt. ko es daru ne tā??? mēģināju darbā un arī mājās,nekā :scratch:

energologs
Profesors

Post by energologs » 19 Feb 2015, 22:21

He :D atvēru, bet ar win explorer un čakaru. vispirm ilrakstiju : thepiratebay.se/ un tad mekletājā :Aerofly RC 7
Zinu kad sen atpakaļ šo sait vēra normāli vaļā, nez kas noticis?
Bet nu jau velkās lejā, Paldies oraudins par linku. :hello2:
Ceru kad būs labāks par to kas man ir, aerofly 5

energologs
Profesors

Post by energologs » 21 Feb 2015, 11:52

Es sajaucu to kas man ir Phoenix Builder ar aerofly.
Nu nez man personīgi labāk patīk Phoenix Rc 5,bet tā protams ir katra gaume. paldies vel reiz par linku.

Browning
Profesors

Post by Browning » 23 Mar 2015, 21:00

Bet vai nav tā, ka vajag vēl kaut kādu USB adapteri, lai darbinātu to softu kopā ar savu pulti?
Es pasūtīju šo te, atnāks, varēšu iekomentēt:
http://www.aliexpress.com/item/22-in-1- ... 86964.html
Blaster 2 DLG, Žemasparnis Putinukas, DreamFly Libelle, Losi 8ight-E 4.0, DJI F450

energologs
Profesors

Post by energologs » 23 Mar 2015, 21:10

Browning wrote:Bet vai nav tā, ka vajag vēl kaut kādu USB adapteri, lai darbinātu to softu kopā ar savu pulti?
Es pasūtīju šo te, atnāks, varēšu iekomentēt:
http://www.aliexpress.com/item/22-in-1- ... 86964.html
Šķiet kad man ir tāds pats, darbojās cepure nost.
Nezinu kas tev ir par pulti,bet pirkums ir ok. Parasti nāk līdzi daudzi adapteri,attēlā arī ir redzami.

Browning
Profesors

Post by Browning » 23 Mar 2015, 21:25

energologs wrote: Nezinu kas tev ir par pulti
FrSky Taranis Plus
Blaster 2 DLG, Žemasparnis Putinukas, DreamFly Libelle, Losi 8ight-E 4.0, DJI F450

AndrisG
Profesors

Post by AndrisG » 24 Mar 2015, 00:18

Smuks! Patlaban dzenāju :)

Man nav ar ko salīdzināt, lai novērtētu dinamiku (ClearView tikai), bet esošie 4 spārni uzvedas stipri draņķīgāk par maniem reālajiem.
FPV lidošanai nav daudz izvēļu (budžets bijis ierobežots?).
Diennakts laiku un laikapstākļus var aizregulēt uz jauku Frisco saulrietu, kura krāsas ietekmē gandrīz visu. Smuki bezgala. Atradu kalnos vecas raktuves, kas caur pazemes ezeru izved arī ārā jūras līmenī. Kapsētās ir arī mums domāti uzraksti.
Ieskrējos jau uz Nakts Laidienu - bet viņiem tur nav elektrības. Nekādu izgaismotu skrejceļu, par nakts pilsētu nemaz nerunājot. NEVIENA SelfIlumination pikseļa, kas šādam endžīnam nemaksātu neko. Dīvaini vārgulīgs Mēness spīdina pāris procentus, un viss, kas saredzams, ir lielākoties materiāla Shininess.
Varbūt māksliniekam par "tādu naudu" vairs "nebija laika".
Sakruķījot grafiku uz maksimumu gūstam ēnas arī attālumā, HighRes textūras, ūdenī Reflections un Refractions, kam gan ieķeksēta tikai daļa ģeometrijas bez ēnām. Dziļumā redzamība skaisti samazinās, grūti pateikt pat kas to dara.

Videokartei pirkstu nevar pielikt - laikam tai uzticēts risināt arī visu dinamiku.
Collisions pasākumā piedalās visa ģeometrija, bet veģetācija daļēji - koku galotnes it visur un augstāk par to redzamo daļu (aizmirsa beigās novilkt kolaideru grupu lejā :) ), kamēr stumbriem un apakšējiem zariem var izbraukt cauri.
Lidojot šķēršļiem pilnās vietās un zemu, Framerate krītas dramatiski - liekas, ka tad strauji mainās sadursmju objektu saraksts - visu tādu Norrison Island rīltaimā nevilktu vidējs kompis.
Lai pats pagatavotu sev "līmeni" neder tradicionālie spēļu ražošanas softi (kā ClearView simulatoram, piemēram, bet tam nabadzīgi izteiksmes līdzekļi), tā ka negribas nemaz ķēpāties.
Lai kā nebūtu - lidināties un pumpēt refleksus var.

Nu pilnīgi tads Review sanāca :)

Jā, aizmirsu - lidoju ar HK $17 sim pulti. Neiešu lauzt vienīgo Futabu...

Post Reply