Pēc savas pieredzes varu pateikt vienu: kamēr brauc pa pagalmiem un nelēkāt, ja difi ir dzelzs un bearingi ir lieli: der gandrīz jebkāds modelis.
Tiko sākts lēkāt, sāksies problēmas un HSP uz alumīniju ķunosi. Ja, nav dārgi ari alumīnijs HSP, bet kvalitātē viņam ir pašvaka (ir pieredze ar Brontozauru).
Man joprojam ir HPI (nedaudz labāk par HSP) 1/10 monstri un 1/8 traģism (no HPi palika minimāli, tuvāk jau HB un ķīnas mix). Visu kas lūza (daudz), nomainīju un citam detaļām no HSP/HB/Traxxas/RPM alumīniju/karbonu/plastiku.... Gala cipars parasti ir lielāks par gatavu Pro šasiju. Bet process sameklēt ar ko mainīt ir patikams

Tagad es ar HB lēkāju, un lēcieni tādi sliktie, ka 100% HPI ķunotu es salauztu... Ja, HB es ari laužu, bet daudz mazāk.
Pro šasiju es ieteiktu izvelēties (ieskaitot ko pārējie jau teica) kritērija: Jo lielāki bearings - jo labāk.
Es tev ieteiktu nopīkts kādu mazāk sadauzītu Pro bagiju (tagad viņu daudz būs... Losi un Xray vari dabūt mierīgi). HSP tapāt tu sūtīsi detaļas no UK/China, tad PRO ari nebūs tev problēmu, pie tam kaut kas ir LV…