PowerON wrote:Uldi, tu esi nedekvāts, tava fobija pret kontrolieriem ir neizmērojama, tu to izrāvi no konteksta
kur es to biju pieminējis tā starp citu.
Un par A11 es neko neteicu, bet gan par twinboom, tam reti iesācējs lauzīs propellerus.
Man nav fobija pret kontrolieriem un tie tiek daudzviet izmantoti arī man. Tāpat es domāju ka ietiekums par kontroliera nepieciešamību ir neobjektīvs ja to iesaka pilots kuram ir vājas pilotēšanas prasmes, jeb neizpratne kā vispār lidmašīna lido - pār tām es spriežu pēc lasītiem komentāriem citās tēmās un rindkopas šeit - lidmašīnai pagriezienā ir tieksme iet uz leju. Ja nav augstumstūres korekcijas to dara jebkura lidmašīna , ja tas lidojošam spārnam pēc Tavām domām ir izteiktāks par klasisko shēmu modelis vienkārši nav noregulēts. Kura ieteikums ir adekvāts kura nē , spriest un analizēt tikai citiem.
Voldis wrote:Kontrolieri kā tādi man patīk un nav pilnīgi nekādu iebildumu, bet šim penaļotam noteikti nelikšu, labāk riskēšu ar liekiem krešiem, bet mācīšos uzreiz ar "divriteni" nevis "trīsriteni".
Ļoti pareizi, jo tikai tā tu iemācīsies saprast lidmašīnu un vēlāk kad viņu ļoti labi izjutīsi , mācēsi pieregulēt lai tā pati lido taisni visos režīmos, tad arī ir jēga likt kontrolierus. Otrādāk iesākot ir grūti pēc tam daudzus instinktus labot, jebšu tie vispār nav izstrādājušies
Nevajag lai tās būtu kādas aerobātikas figūras, pilnīgi pietiek ja jūties droši , vari lidmašīnu vadīt noteiktā lidojuma zonā , veikt riņķus vienādā augstumā un bez stresa nosēties tur kur to vēlies. Saprasts ko vajag pamainīt lai visos režīmos lidmašīna lido taisni , nav nervoza... Ar to pietiek lai pilots būtu gatavs jau nākošajam solim , vai tur aerobātikas figūras jeb mierīgs FPV lidojums ar kontrolieriem.
Piekrītu "Samidiņa" ieteiktajiem modeļiem - labi un stabili.
Es jau izteicos , bet atkārtošos. Ja ekonimiski tas nesagādā grūtības , nopērc pirmo modeli gatavu , pārbaudītu jeb ieteiktu no pilotiem kuriem ir jau normāla prakse. Šijā gadījumā Tev būs skaidri zināms ka modelis ir ģeometriski pareizs , būs zināms tā setaps un regulējumi , Tātad modelis būs pilnībā gatavs pirmajam lidojumam , tas nekur neskries stipri uz augšu leju..... nebūs nervozs. Tas sākumā ir svarīgi lai rastos pariezs priekšstats. Kad ar šo modeli jau varēsi droši palidot Tev būs izstrādājies pariezs priekšstats kā ir jālido stabilam modelim, pēc tam jau konstruējot savus projektus būs ar ko salīdzināt , savādāk var izveidoties situācija ka ģemetrijā ir pieļauta kļūda kuru neviens pēc attēliem nepamanīs , bet Tev modelis būs ļoti nervozs un nevarēsi tikt pat līdz tā trimmēšanai, var rasties nepareizs priekšstats ka vadīt manuāli lidmodeli ir ārkārtīgi sarežģiti .... Vislabāk ka pirmajā lidojumā ir blakus kāds pieredzējis, ja būtu mums tuvāk ar prieku Tev asistētu pirmo lidojumu un aplidotu Tavu lidmašīnu , lai Tev veicot pirmo lidojumu tā jau ir attrimmēta un jādomā tikai par to uz kuru pusi ko bakstīt

tas jau ir liels stress pirmajam lidojumam.
Vēl , klubam ir mācību EPP modelis ar pulti - ar šo modeli ir sākuši kādi 5mūsu kluba biedri , vēl jo projām tas ir lidojošs, protams aplāpīts no visām pusēm

. Ja esi gatavs atbraukt kādreiz pie mums , nav nekādu problēmu uzsākt savu pirmo lidojumu ar to. Par krešiem nav jāzutraucas un par to neviens nepārmetīs, tā ir neatņemama mācību sastāvdaļa.